Blogger news


Que t'has tornat monàrquic?, em deia un apreciat i considerat col·lega d'antuvi davant les meves excel·lències cap al lliurament del Premi Príncep d'Astúries de comunicació i humanitats a Google, el millor cercador de la història de la xarxa. El que realment començo a considerar seriosament és convertir-me en un apòstol de Google!

No deixa de ser curiós el fet que Google competia amb l'agència fotogràfica Magnum. Creada el 1947 per Robert Capa, en col·laboració amb Henri Cartier-Bresson, George Rodger i David Seymour, Magnum Photos , considerada una de les agències més prestigioses del món. Un concepte corporatiu que a partir de la imatge aconseguí obrir els ulls, al personal, ben enmig d'un enfrontament bel·licós de dimensions internacionals.

El cercador, els blogs, les aplicacions ofimàtiques, els traductors, la cartografia, el vídeo compartit, la gratuïtat, el seu treball, tots els serveis de Google estan facilitant la comunicació a milions de persones, d'usuaris de tot el món, així com l'accés a un univers, enorme, de coneixements i informació de forma extraordinàriament efectiva, ràpida i organitzada. I suposa una vertadera revolució en l'accés a tot tipus de continguts.

Enhorabona।

11-Juny-2008

0 Comments:

Post a Comment