Blogger news

A la batalla de Portopí, quan Jaume I "El Conqueridor" va avançar contra els musulmans, veié que els seus cavallers no ho feien i els dirigí el crit de vergonya.

La cosa va d’això, d’avançar, de tenir present la història, les seves mitologies i fins i tot les seves visions parcials, les quals en ocasions resulten força edificants.

Veritat que estem tots d’acord que l’aprendre de llegir i escriure és un dret inalienable? I és que no hi estem, també tots plegats, que això de llegir i escriure és per a adquirir coneixement? I el coneixement? Què ens permet el coneixement?

Avançar.

L’accés gratuït a la xarxa i les noves tecnologies ho permeten. Què esperem per a fer-ho tots plegats?

Escriure, llegir, comunicar, créixer, avançar ...

Tot plegat amb un codi multimèdia que fins a la data sols podien emprar els que podien. Ara, quasi bé, podem tots. Sols cal instruir sobre com usar-lo, socialitzar aquest coneixement.

I això és el que es proposa en i amb aquest “blog”: Facilitar l’ús de la xarxa, i educar en aquest ús, per a recuperar valors que ens permetin tornar al carrer i compartir coneixement.

Amb l’optimització de l’ús d’un esquema visual bàsic que ens permeti avançar i aprendre a comunicar, a compartir, amb les eines de què avui disposem per afrontar el futur. Un futur que personalment prefereixo endevinar ple de ventures.

T’hi apuntes!? Avancem plegats!?

0 Comments:

Post a Comment